Sotamuseon Maneesissa. Kuva Anna Huovinen.

Eläydy Suomen sotahistoriaan Sotamuseossa

Sotamuseo tallentaa kokoelmiinsa Suomen sota- ja asehistoriaan sekä Puolustusvoimien vaiheisiin liittyviä esineitä ja kuvia. Sotamuseon näyttelyt ulottuvat ajallisesti menneiden vuosisatojen sodista nykyaikaiseen kriisinhallintaan.

Avoinna olevat näyttelyt Suomenlinnassa

Puolustusvoimat – 100 vuotta sodan ja rauhan töissä

• Sotamuseon Maneesi ja Tykistömaneesi, Suomenlinna C 77 ja C81 (Iso Mustasaari)
  • Avoinna päivittäin klo 11–18. Lipunmyynti päättyy / viimeinen sisäänpääsy klo 17.30.

Sukellusvene Vesikko

• Suomenlinna B 79 (Susisaari/Tykistölahti)
  • Avoinna 30.9.2019 asti päivittäin klo 11–18. Lipunmyynti päättyy / viimeinen sisäänpääsy klo 17.45.

Yhteislippu Sotamuseon Maneesiin / Tykistömaneesiin ja sukellusvene Vesikkoon 7/4 €.

Sotamuseon kokoelmapalvelut vuonna 2019

Sotamuseon esinekokoelmien muutto Vantaalle Museoviraston kokoelma- ja konservointikeskukseen jatkuu vuonna 2019 ja kokoelmapalvelut ovat syksyyn saakka kiinni.

Puolustusvoiminen kuva-arkisto muutti Kokoelmakeskukseen Vantaalle syksyllä 2018, ja asiakaspalvelu on käynnistynyt vuoden 2019 alussa.

Ajankohtaista

Ohjelmaa puolustusvoimain lippujuhlan päivänä 4.6. ja Suomenlinnan museopäivänä 6.6.

Ilmaisia opastuksia koululaisryhmille

Seuraa museon Facebook-sivuja