Sotamuseon Maneesissa. Kuva Anna Huovinen.

Eläydy Suomen sotahistoriaan Sotamuseossa

Sotamuseo tallentaa kokoelmiinsa Suomen sota- ja asehistoriaan sekä Puolustusvoimien vaiheisiin liittyviä esineitä ja kuvia. Sotamuseon näyttelyt ulottuvat ajallisesti menneiden vuosisatojen sodista nykyaikaiseen kriisinhallintaan.

Avoinna olevat näyttelyt Suomenlinnassa

Puolustusvoimat – 100 vuotta sodan ja rauhan töissä

• Sotamuseon Maneesi ja Tykistömaneesi, Suomenlinna C 77 ja C81 (Iso Mustasaari)
  • Avoinna päivittäin klo 11–18. Lipunmyynti päättyy / viimeinen sisäänpääsy klo 17.30.

Yhteislippu Sotamuseon Maneesiin / Tykistömaneesiin 7/4 €.

Sukellusvene Vesikko on suljettu ja avautuu jälleen 7.5.2019.

Sotamuseon kokoelmapalvelut vuonna 2019

Sotamuseon esinekokoelmien muutto Vantaalle Museoviraston kokoelma- ja konservointikeskukseen jatkuu vuonna 2019 ja kokoelmapalvelut ovat syksyyn saakka kiinni.

Puolustusvoiminen kuva-arkisto muutti Kokoelmakeskukseen Vantaalle syksyllä 2018, ja asiakaspalvelu on käynnistynyt vuoden 2019 alussa.

Ajankohtaista

Keskiviikkona 27.3.2019 Sotamuseon Maneesi avautuu yksityistilaisuuden takia vasta klo 12.30.

Ilmaisia opastuksia koululaisryhmille

Seuraa museon Facebook-sivuja