Sotamuseon Maneesissa. Kuva Anna Huovinen.

Eläydy Suomen sotahistoriaan Sotamuseossa

Sotamuseo tallentaa kokoelmiinsa Suomen sota- ja asehistoriaan sekä Puolustusvoimien vaiheisiin liittyviä esineitä ja kuvia. Sotamuseon näyttelyt ulottuvat ajallisesti menneiden vuosisatojen sodista nykyaikaiseen kriisinhallintaan.

Avoinna olevat näyttelyt Suomenlinnassa

Puolustusvoimat – 100 vuotta sodan ja rauhan töissä

• Sotamuseon Maneesi ja Tykistömaneesi, Suomenlinna C 77 ja C81 (Iso Mustasaari)
  • Avoinna päivittäin klo 11–18. Lipunmyynti päättyy / viimeinen sisäänpääsy klo 17.30.

Sukellusvene Vesikko

• Suomenlinna B 79 (Susisaari/Tykistölahti)
  • Avoinna 30.9.2019 asti päivittäin klo 11–18. Lipunmyynti päättyy / viimeinen sisäänpääsy klo 17.45.

Pääsyliput: Sotamuseon Maneesi,Tykistömaneesi ja sukellusvene Vesikko yht. 7 / 4 €.

Sotamuseon kokoelmapalvelut vuonna 2019

Sotamuseon esinekokoelmien muutto Vantaalle Museoviraston kokoelma- ja konservointikeskukseen jatkuu vuonna 2019 ja kokoelmapalvelut ovat syksyyn saakka kiinni.

Puolustusvoiminen kuva-arkisto muutti Kokoelmakeskukseen Vantaalle syksyllä 2018, ja asiakaspalvelu on käynnistynyt vuoden 2019 alussa.

Ajankohtaista

Vapaaehtoisista Viron vapaussodassa 1918–1920 kertova näyttely Sotamuseon Maneesissa

Pääsylipun hintaan kuuluvia tietoiskuja Sotamuseon näyttelyissä

Ilmaisia opastuksia koululaisryhmille