Suomen lippu liehuu Sotamuseon Maneesin oven vieressä.

Etelä-Suomen aluehallintoviraston määräyksen mukaisesti Sotamuseo ottaa koronapassin käyttöön näyttelyissään lauantaista 4.12.2021 lähtien. Koronatodistukset tarkastetaan kaikilta yli 16-vuotiailta. Lisätietoa AVI:n sivuilta.

Itsenäisyyspäivä Sotamuseolla

Itsenäisyyspäivänä maanantaina 6.12. Sotamuseossa järjestetään ilmaisia yleisöopastuksia:
• klo 11.30 Itsenäisyyden raskas alku
• Klo 13.30 Suomi toisessa maailmansodassa
• klo 15.30 Kylmästä sodasta kriisinhallintaan

Sotamuseoon tonttuja bongailemaan

Joulukuun alusta aina loppiaiseen asti Sotamuseossa on mahdollista pelata tonttubingoa. Joukko tonttuja on piiloutunut Sotamuseon näyttelyyn, ja kaikkien lasten ja lapsenmielisten apua kaivataan niiden etsimisessä. Bingoruudukon saa mukaansa näyttelyyn Sotamuseon lipunmyynnistä.

Suomalaiset sota-alukset 1918-1927 -julkaisu nyt myös Puolustusvoimien julkaisujen verkkokaupasta

Kesällä 2021 julkaistu Suomalaiset sota-alukset 1918–1927 (Juha Joutsi) esittelee itsenäisen Suomen laivaston ensimmäisen vuosikymmenen aikana käytössä olleet alukset, jotka olivat pääasiassa vuonna 1918 venäläisiltä Suomeen jääneitä laivoja. Laivaston alusten lisäksi kirjassa on mukana  Rannikkotykistön sekä muiden Puolustuslaitoksen toimijoiden laivat. 141 sivun laajuinen teos sisältää tiedot noin 260 aluksesta. Kuvituksena on ennen julkaisemattomia mustavalkokuvia sekä aluksista laadittuja mittakaavapiirroksia. Kirjaa voi ostaa Sotamuseon Tykistömaneesin museokaupasta hintaan 23,45 €, sekä Puolustusvoimien julkaisujen verkkokaupasta hintaan 32,83 € + postikulut.

Puolustusvoimien julkaisujen verkkokauppaan

Korona-ajan ohjeita

Turvallisesti museossa

Seuraa sotamuseota Facebookissa