Osiot
Valikko

Ajankohtaista

Suomen lippu liehuu Sotamuseon Maneesin oven vieressä.Kirjauutuus Sotamuseon julkaisusarjassa

Kesällä 2021 julkaistu Suomalaiset sota-alukset 1918–1927 (Juha Joutsi) esittelee itsenäisen Suomen laivaston ensimmäisen vuosikymmenen aikana käytössä olleet alukset, jotka olivat pääasiassa vuonna 1918 venäläisiltä Suomeen jääneitä laivoja. Laivaston alusten lisäksi kirjassa on mukana  Rannikkotykistön sekä muiden Puolustuslaitoksen toimijoiden laivat. 141 sivun laajuinen teos sisältää tiedot noin 260 aluksesta. Kuvituksena on ennen julkaisemattomia mustavalkokuvia sekä aluksista laadittuja mittakaavapiirroksia. Kirjaa voi ostaa Sotamuseon Tykistömaneesin museokaupasta hintaan 23,45 €.

Kuva-arkiston palveluissa on rajoituksia touko-elokuussa

3.–28.5. Asiakaspalvelussa on rajoituksia.
14.–18.6. Kuva-arkisto on kiinni.
28.6.–2.7. Kuva-arkisto on kiinni.
2.7.–31.8. Asiakaspalvelussa on rajoituksia.

Alle 18-vuotiaat maksutta Sotamuseoon

Vuoden 2020 alusta lähtien kaikki alle 18-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi Sotamuseon näyttellyhin. Muita ilmaisryhmiä ovat koululais- ja opiskelijaryhmät opettajan johdolla, sotaveteraanit, kriisinhallintaveteraanit, työttömät, varusmiehet sekä Puolustusvoimien henkilökuntaan kuuluvat. Myös Museokortilla ja Helsinki-kortilla sisäänpääsy on ilmainen.

Korona-ajan ohjeita

Turvallisesti museossa

Seuraa sotamuseota Facebookissa

Käy tutustumassa ja tykkäämässä https://www.facebook.com/sotamuseofi/