Suomen lippu liehuu Sotamuseon Maneesin oven vieressä.

Sotamuseon näyttelyt suljettu toistaiseksi

Puolustusvoimat ja Maanpuolustuskorkeakoulu ovat ryhtyneet varotoimiin koronaviruksen leviämisen rajoittamiseksi. Yhtenä varotoimena em. organisaatioiden alaisen Sotamuseon näyttelyt, Sotamuseon Maneesi ja Tykistömaneesi Suomenlinnassa, on päätetty sulkea yleisöltä toistaiseksi. Näyttelyt ovat kiinni perjantaista 13.3.2020 alkaen ja niiden uudelleen avaamisesta tiedotetaan erikseen.

Sotamuseo pahoittelee tilannetta.

Lisätietoja Sotamuseon näyttelyihin liittyen: [email protected]
Lisätietoa asioinnista Puolustusvoimissa osoitteessa: www.puolustusvoimat.fi
Lisätietoa koronavirukseen liittyen osoitteessa: www.thl.fi

Alle 18-vuotiaat maksutta Sotamuseoon

Vuoden 2020 alusta lähtien kaikki alle 18-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi Sotamuseon näyttellyhin. Muita ilmaisryhmiä ovat koululais- ja opiskelijaryhmät opettajan johdolla, sotaveteraanit, kriisinhallintaveteraanit, työttömät, varusmiehet sekä Puolustusvoimien henkilökuntaan kuuluvat. Myös Museokortilla ja Helsinki-kortilla sisäänpääsy on ilmainen.

Ilmaiset opastukset koululaisryhmille jatkuvat vuonna 2020

Opettajan kanssa liikkuvilla koululais- ja opiskelijaryhmillä on ollut vapaa pääsy Sotamuseon näyttelyihin. Vuonna 2020 myös opastukset ovat em. ryhmille edelleen ilmaisia. Opastus on varattava etukäteen joko sähköpostilla sotamuseo (at) mil.fi tai numerosta 0299 530 261 (Sotamuseon Maneesi).

Sotamuseon kokoelmapalvelut vuonna 2020

Sotamuseon esinekokoelmien muuton jälkeiset järjestelytyöt Vantaalla Museoviraston kokoelma- ja konservointikeskuksessa jatkuvat vuonna 2020. Kokoelmapalvelut avataan erikseen ilmoitettavana ajankohtana.

Museonjohtaja Harri Huusko
Kokoelmayksikön johtaja Anssi Saari
sotamuseo (at) mil.fi, etunimi.sukunimi (at) mil.fi

Seuraa sotamuseota Facebookissa