Viapori Jazz Suomenlinnassa 23.-28.8.2022

Lauantaina 27.8. Sotamuseon Maneesissa järjestetään esitys "Olympiaadi Suomenlinnalle" osana Viapori Jazz -tapahtumaa. Esitys alkaa klo 15.00. Sotamuseon Maneesi on muilta paitsi konserttivierailta suljettu noin klo 14-16.30. Tietoa tapahtumasta ja pääsylipuista Viapori Jazzin sivuilta.

Sotamuseon julkaisuja Puolustusvoimien julkaisujen verkkokaupassa

Kesällä 2021 julkaistu Suomalaiset sota-alukset 1918–1927 (Juha Joutsi) esittelee itsenäisen Suomen laivaston ensimmäisen vuosikymmenen aikana käytössä olleet alukset, jotka olivat pääasiassa vuonna 1918 venäläisiltä Suomeen jääneitä laivoja. Kirjaa voi ostaa Sotamuseon Tykistömaneesin museokaupasta hintaan 23,45 € sekä Puolustusvoimien julkaisujen verkkokaupasta hintaan 32,83 € + postikulut.

Sukellusveneet Suomessa -näyttelyjulkaisusta (2014) on otettu uusi, korjattu painos. Kirjaa voi ostaa Tykistömaneesin museokaupasta 10 euron hintaan. Puolustusvoimien julkaisujen verkkokaupassa sen hinta on 20,40 € + postikulut.

Puolustusvoimien julkaisujen verkkokauppaan

Korona-ajan ohjeita

Turvallisesti museossa

Seuraa sotamuseota Facebookissa